Den drepte Galina Sandeva. (skjermdump fra NRK-sak om MAX dokumentar)

Ei ung jente er død, er Kjell Ingolf (KrF) fornøyd nå?

Nå kommer en dokumentar om drapsofferet, Galina Sandeva. Allerede tegnes et ganske annerledes bilde av prostitusjonsmiljøet enn kommunistene i Brennpunkt ønsker å vise oss.

Jeg hadde tenkt å vente til i morgen med å skrive innlegget, men NRK kjørte en sak som langt på vei bekrefter antagelsene mine om dokumentaren som skal sendes på MAX. Journalistene i Insider har fulgt Galina Sandeva med i tiden før hun ble drept.

Vi kommer antakeligvis til å få se ei jente som har levd et hardt liv, men som ellers virker tøff, lykkelig og oppegående. Hun hadde som EU-borger all rett til å komme hit for å tjene penger. Dermed hadde hun heller ikke behov for å gå gjennom menneskesmuglere, og satte seg dermed ikke i gjeld. Hun har ikke hallik og sparer penger til å starte et bedre liv i hjemlandet.

Og hun valgte alt dette av egen fri vilje. Dette er majoriteten prostituerte. Selv med grove og rundhåndede anslag om ofre for menneskehandel, så er majoriteten altså ikke tvunget inn i dette livet.

Dette er kvinner som må gå på gata eller arbeide alene i leiligheter. I leilighetene er de redde for å bli kastet ut av politiet og huseiere. Og så har vi idioter som mener at sexkjøpsloven hjelper prostituerte.

Nå ble denne jenta drept ute på gata. Er du glad nå, Kjell Ingolf Ropstad? Du som opptrer på KrF-møter og snakker om hvor flott politikken din er for prostituerte. Det du har skapt er et miljø med frykt og nervøsitet. Kunder som vil trekke inn i lysskye gater for å unngå den idiotiske sexkjøpsloven din. Og prostituerte som er villige til å ta sjanser fordi det er vanskeligere å finne kunder.

Selv om den idiotiske rapporten fra Vista Analyse fastslår prostitusjonsomfanget til å ha gått ned 25% vet vi knapt hva de egentlig mener med dette tallet. Men ja, vanskeligere har det blitt for de prostituerte som bare sitter igjen med de kundene som er villige til å bryte loven. Det kunne jeg også fortalt dere om jeg fikk en million kroner for det.

Nei, vi vet ikke om Galina ville valgt å arbeide alene på gata selv om hun hadde mulighet til å arbeide på et bordell. Muligheten ville hun i alle fall hatt. Og den muligheten ble tatt fra henne av samvittighetsløse og umoralske mennesker som Kjell Ingolf Ropstad. En person som bare skal sole seg i glansen av partipolitikk og egen påstått godhet, men han bryr seg lite om at han kan ha Galina Sandevas blod på hendene.

Det viser det seg veien til Helvete er brolagt med KrF sitt partiprogram.

Jada, jeg smører tykt på her. Men KrF er jo et parti som liker å argumentere ut ifra hvor godhjertede de er i forhold til oss andre dødelige. I tillegg lyver Kjell Ingolf Ropstad så det renner av ham.

Ta konsekvensene av at politikken din er feilslått: Be om tilgivelse og la voksne mennesker gjøre som de vil i sengehalmen.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.