Ole Johan Grimsgaard-Ofstad er antakeligvis blitt drept.

Norsk gissel ble antakeligvis henrettet

Ole Johan Grimsgaard-Ofstad er antatt død. Statsminister Erna Solberg har nettopp holdt pressekonferanse om hendelsen. Norske tjenestemenn fikk tilsendt en grotesk video, men IS har også publisert et bilde.

IS distribuerer et propagandablad kalt Dabiq. I nummer 12 skriver de mest om Paris-terroren, men på nest siste side beskrives «skjebnen til gislene». Her kan man se blodige bilder av både det kinesiske gisselet og Grimsgaard-Ofstad. Disse bladene har et profesjonelt design og er av en religiøs karakter. Men de har selvsagt mer våpenbilder enn Krigsropet.

ofstad1

Nummer 12 er ikke publisert på Clarion Project enda, men har dere interesse av å lese bladet kan dere sikkert finne det der snart.

Bakgrunnen til at mannen dro til Syria har vært uklar. En artikkel hos Document.no tegner et bilde av en jødehater som muligens støttet IS. Personlig mener jeg at denne mannen må ha vært en premieidiot som antakeligvis søkte seg til denne situasjonen.

Nå har Norge havnet i en litt kinkig situasjon. Frankrike, Storbritannia, Russland og USA driver nå aktiv krigføring mot IS. I går mente jeg at Norge ikke hadde noen gode argumenter for å involvere seg i konflikten. Nå har derimot situasjonen endret seg. Når IS med fullt overlegg drepte denne nordmannen, så er det faktisk en reell krigshanding mot Norge.

Tiden vil vise hvor mye vekt regjeringen legger på dette med tanke på militær støtte mot IS. Hvis Norge bidrar militært i Syria øker også sannsynligheten for terrorhandlinger i Norge.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.