Innfører Disqus

Kommentarfeltet blir nå driftet med Disqus.

Det er ingen annen grunn som ligger bak dette, annet enn at jeg ville se hvordan det fungerer. Jeg var usikker på hva fordelen var i forhold til å bruke det ordinære kommentarsystemet. Jeg ser mange andre blogger har begynt å bruke Disqus.

De gamle kommentarene er importert til sakene.

Den eneste ulempen jeg kan tenke meg, er at folk må logge inn for å kunne kommentere. Jeg er litt usikker på om jeg liker det. Og de som ikke vil logge på har jo ikke lenger mulighet til å ytre sin misnøye på kommentarfeltet.

Vi får se hvordan det går. Pågangen på bloggen min er ikke så stor at jeg tror jeg vil merke en stor endring med det første.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.