I dag er det to år siden en terrorist fra Dagestan gjennomførte et terrorangrep på en russisk buss. 7 uskyldige mennesker døde. 36 ble skadd. (Foto: www.volganet.ru)

Jeg vier mindre tid til migrantkrim

Den siste tiden opprettet jeg en egen kategori for å skrive om problemer tilknyttet den massive innvandringen til Europa. Kommer til å skrive mindre om dette i tiden fremover.

Det var interessant å oversette tyske tekster, et språk jeg ikke har hatt så mye nytte av tidligere. Og det finnes flusst av historier om voldtekter, ran og andre forbrytelser. Det tar derimot for stor plass på bloggen min. Jeg har ingen målsetning om å drive en innvandringskritisk blogg, selv om jeg personlig mener at dagens politikk er virkelighetsfjern, ja endatil direkte idiotisk.

Hvis dere ikke tror meg, så kan dere enkelt og greit lese utenlandske debattforum og utenlandske aviser. Det er side opp og side ned med menneskelig lidelse som migrantstrømmen fører med seg. Vi skal snart nok få se lignende tilstander her hjemme. Skal jeg skrive omfattende om kriminelle migranter blir jeg sittende med temaet hver eneste dag. Det ville ta over både bloggen og tiden min.

Tanken var å vise litt av det som norske medier ikke viser. Norske medier finner den første barnefamilien de ser, og putter dem foran kamera. Barnefamiliene finnes jo selvsagt i migrantstrømmen, men det er mest snakk om unge menn. Av og til voldelige, unge menn, som heller ikke rømmer fra krig.

Heldigvis finnes det andre som skriver bedre blogger enn meg, og med større gjennomslagskraft. Så disse får vie tiden sin til det prosjektet.

Jan Simonsen har for eksempel en seriøs blogg som ofte kommer med interessante saker.

På min blogg trakk det rett og slett ikke flere lesere gjennom google, og var heller ikke overvettes populært blant de få faste leserne mine. Hvis folk ikke gidder lese det, så har det lite for seg å skrive sakene.

Derfor nedprioriterer jeg notisene fra utlandet, og kommer heller til å fokusere på tekstene jeg selv liker å skrive: De essaylignende meningsytringene. Disse er jo faktisk underholdende å arbeide med, så da driter jeg i at ingen leser dem.

Det var like fullt artig å se at jeg lett kunne legge om bloggen for å fokusere på temaer jeg ønsket skrive om. Det var som sagt interesse blant lesere det skortet på. Men nå får vi jo migrantflommen til Norge, så kan folk se om det er like gøy å ønske dem velkommen om noen år.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.
 • Lydia Nalen

  Dette er et skattekammer av en blogg. Ove. Du har holdt meg våken i hele natt med de saftige innleggene dine, spesielt lokalstoffet. At jeg ikke har kommet over bloggen før er meg en gåte. Takk!

 • Lydia Nalen

  Dette er et skattekammer av en blogg, Ove. Du har holdt meg våken i hele natt med de saftige og til tider hysterisk morsomme innleggene dine. Måtte nesten finne fram Tisseflasken Amadeus som jeg bestilte fra Nytt & Nyttig da jeg leste referatene fra det lokale utelivet. At jeg ikke har kommet over bloggen før nå er meg en gåte. Takk!

  • OveSan

   Ja, jeg legger også merke til at du egenhendig opprettet disqus-profilen din for å kommentere her inne. Skal se om jeg får opprettet en knapp for Paypal-donasjoner slik at du kan bidra til denne bloggen du liker så godt. Ha en fin dag.

   • Lydia Nalen

    Jeg pleier aldri å donere penger til noen som helst, da jeg er fattig student, men dette er kanskje et unntak. Ha en fin dag du også :)