Tyske barn tvinges inn i arbeid for flyktninger

Foreldre reagerer etter at en tysk skole skal tvinge barn til å gjøre arbeid i et asylmottak. Det skal visstnok fungere som arbeidspraksis, melder The Daily Express.

Lærere i Lübeck skal ha fått ideen fordi noen flyktningebarn går på skolen. Med tanke på at andre asylmottak har måtte hyre inn vakter for å ivareta sikkerheten til renholdere, så kan en lure på hvor god ideen er.

Foreldrenes reaksjoner var ikke utelukkende positive, og en mors innlegg som kritiserer tiltaket har fått mye medvind på sosiale medier. Tiltaket sammenlignes med slavearbeid, og enkelte mener at flyktningene kan vaske sine egne gulv, legge lakner på egne senger og lage egen mat.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.