Flyktninger drepte to med kniv

På lørdag ble to drept med kniv i Tyskland. Det var to forskjellige hendelser, og begge antatte gjerningsmenn er flyktninger, det melder n-tv.

Den ene hendelsen skjedde i Wutha-Farnroda i Thüringen. Under en krangel mellom afghanere på et tremannsrom skal en 18-årig flyktning ha brukt en kniv mot romkameraten, som døde av skadene. Den tredje beboeren flyktet uskadd fra situasjonen. Den antatte gjerningsmannen løp fra åstedet. Da traff han en 22-årig tysker utenfor, som han også hogget ned. Tilstanden til den tyske mannen skal være stabil og han er utenfor livsfare. Den afghanske 18-åringen ble senere pågrepet av politiet, men har ikke enda erkjent forholdet.

En annen hendelse fant sted i byen Neuenkirchen i Nordrhein-Westfalen. En 24-årig somalisk flyktning skal ha stukket en 20-årig landsmann i halsen. De to skal ha kjent hverandre fra tiden før de flyktet til Europa, og de bodde sammen i en leilighet. Politiet tror at konflikten dem imellom har røtter tilbake til tiden før de ankom Tyskland.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.