(Foto: Dirk Vorderstraße)

Mann slått ned for en euro

På onsdag ble en mann ranet i den tyske byen Hamm. Ranerne var en gruppe på 5-6 unge menn. Det melder det tyske politiet.

Overfallet skjedde tidlig på kvelden ved byens togstasjon. Gjengen slo ham i ansiktet med en gjenstand, og etter han falt på bakken ble han sparket. Han fikk lettere skader.  De lette dernest etter lommeboken hans. Ransutbyttet skal ha blitt litt over en euro og en bussbillett. Ranerne beskrives som å være i 20-årene, og har et sydlandsk eller arabisk utseende.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.