Flyktninger trakasserte vaskekjerring

Et asylmottak i Bayern kommer bare til å bruke mannlige renholdere i tiden fremover, det melder Bayerische Rundfunk. To flyktninger har blitt arrestert for seksuelle overgrep.

Overgrepene skal ha skjedd mens kvinnen arbeidet. De to flyktningene, på henholdsvis 38 og 52 år, skal ha forgrepet seg på kvinnen ved flere anledninger. Dette skjedde over flere dager, før kvinnen endelig turte ta det opp med arbeidsgiveren sin. Kvinnen ble sendt til legeundersøkelser, og etter en styrket mistanke ble de to asylsøkerne arrestert.

Ved asylmottaket blir renholderne eskort av vakter, frem til firmaet deres finner nok menn til å vaske flyktninges toaletter og dusjer.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.