Nå begynner de morsomme sakene fra Sverige å rulle inn. (Foto: Frankie Fouganthin)

Flyktning pågrepet for voldtekt

En svensk kvinne skal sist lørdag ha blitt voldtatt på et nattog. Toget gikk sørover fra Umeå. Svenske medier er ellers sparsommelige med opplysninger. Ifølge tiltalebeslutningen er gjerningsmannen en 28-årig iraker med behov for arabisk tolk, og han er uten fast bopel i Sverige.

Vanligvis forsøker jeg å bruke tradisjonelle aviser som kilde. Dessverre har nettsteder som exponerat.net faktisk bedre journalistikk enn tradisjonelle medier på disse sakene. Ifølge exponerat var den irakiske flyktningen på vei til Sverige fordi han mener Finland har for dårlige økonomiske vilkår for asylanter.

Den fornærmede kvinnen og den irakiske asylsøkeren skal ha drukket sammen, før kvinnen gikk for å legge seg. Flyktningen skal da ha fulgt etter kvinnen og voldtatt henne. Politiet pågrep ham senere på toget.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.