Nå begynner de morsomme sakene fra Sverige å rulle inn. (Foto: Frankie Fouganthin)

Flyktning ville halshugge kristen flyktning

I september ble en mann pågrepet ved et asylmottak i Sverige. Han hadde truet andre ved asylmottaket. Det melder den svenske avisa Östra Småland med Nyheterna.

Ifølge vitner ved asylmottaket skal mannen fremvist en underlig oppførsel. 26-åringen skal ha ha hatt lydopptak av eksplosjoner på mobiltelefonen sin. Han skal ha sagt at han liker lydene fordi de som utfører eksplosjonene kommer til martyrhimmelen. De skal også ha overhørt at han snakket i telefonen om å drepe noen, slik at svenskene ville sende han hjem til Syria.

Mannen skal ha vist stor interesse for å skaffe seg en kniv. På mottaket havnet han i konflikt med andre beboere fordi de så fjernsynsprogrammer med lettkledde kvinner og hadde kjøpt alkohol. Når han fant ut at en annen asylsøker var kristen skal den muslimske flyktningen ha truet med å skjære over halsen hans. Han truet også med at familien hans i Syria skulle drepes.

Andre ved mottaket bekrefter at den 26-årige flyktningen har snakket om at han ønsker å drepe den kristne beboeren. Til arabisktalende personell ved asylmottaket skal han ha sagt at den kristne syreren skulle slaktes. Dette var samme dag som politiet pågrep ham. Flyktningen ble stilt for retten sist mandag.

Den dypt religiøse flyktningen møtte opp i rettssalen med kortere skjeggvekst enn vanlig. Han mener selv han er uskyldig. Tingretten i Kalmar mente det ikke fantes nok grunnlag til å varetektsfengsle ham, og han er fri frem til domfellelse, melder Östra Småland med Nyheterna.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.