Philips og jus

På Tropicana sine juspakker kan man få rabattkuponger til Philips-elektronikk. 10-50% rabatt, avhengig av hvor mange klistremerker en greier samle. Men er det egentlig så billig?

Folk bør nok sjekke litt priser. Varene Philips har lagt ut er slett ikke dårlige, men ligger i det øvre prissjiktet. Utgangspunktet deres er ofte dyrere enn hos nettbutikkene.

Jeg gadd selvsagt ikke lete opp alle prisene, men tok en liten stikkprøve. Jeg tror du kan spare penger hvis du har 50% rabatt. Har du bare samlet nok merker til 10 eller 20%, så kan du like gjerne handle varen andre steder.

En støvsuger tar utgangspunkt i prisen 2199 kroner. Du kan få den for 1490 hos Elkjøp. Våre venner hos Komplett.no har den ikke på lager, men der ville den kostet 1799 kroner. Med Elkjøp sin pris i bakhodet vil du med andre ord ikke spare noe før du har samlet koder nok til 40% rabatt.

stovsug1

stovsug3

 

 

På en elektrisk tannbørste kan du derimot spare penger allerede ved 20% rabatt. Net-on-net selger den riktignok billigere enn hva Philips mener prisen bør være, men her lå nettbutikkene nærmere opp mot utgangspunktet.

tannb2tannb1

 

Hvis du har mere penger enn forstand og ønsker deg en knalldyr kaffemaskin, så kan du virkelig spare penger på drikke appelsinjus. Ut fra prisen til Komplett.no sparer du penger allerede ved 10% rabatt. Det er fordi Komplett.no sin pris er nærmest identisk med utgangspunktet til Philips. Hos CDon kan du derimot få den et par tusen billigere. Men aller billigst blir den jo med 50% rabatt. Da får du den til 6499,50. Det er nesten halvparten av hva Komplett.no vil ha for den.

kaffephilipskaffekomplett

 

Lærdommen blir at Komplett.no sine kunder vil spare penger på å drikke mye appelsinjus i sommer, og heller handle hos Philips. Nå har jeg jo ikke medregnet kostnadene av å kjøpe Tropicana, men den er jo så deilig at smaken forsvarer prisen. Og nei, dette er ikke et sponset innlegg. Jeg liker bare appelsinjus.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.