Beklager Mills, men dette blir bare for dårlig.

Majonestube-gate

Jeg kritiserer på ingen måte selve majonesen. Mills lager kort og godt den beste majonesen jeg har smakt, og jeg har vært innom Hellmanns såvel som Salatmesterens. Det er noe spesielt med Mills ekte majones på tube. Da er det rimelig trist at tubene deres har blitt dårlige.

Ja, tubene er dyrere enn majones i plastpose. Og nei, jeg bryr meg ikke. Majones fra metalltube smaker best i lengda. Mindre luft kommer til majonesen etter åpning.

Når forbrukerne betaler ekstra for tubene burde de også forvente kvalitet. Jeg brukte nylig en majonestube med skabb. Når majonestuben flasser maling, så må en bruke 5 minutter på å sjekke om pastramien har små flak.

Det er på de nye og større tubene jeg har sett malingen flasse av. Jeg foreslår at Mills heller satser på et retro-look med blanke tuber og klistremerker. I alle fall hvis problemet vedvarer.

Jeg er bare interessert i å ete det som finnes inni tuben. La meg slippe å fortære dets ytre. Gi oss metalltuber uten skabb!

majo2

Dette ser jo ut som veggen til en gammel sjøbod.

 

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.