Joe & the Juice hater stavangerske fotgjengere

Du vandrer bortover fortauet. Plutselig blokkerer et skilt passasjen, og det skaper kluss for alle som skal forbi. Da tenker du: Jeg fikk lyst til å handle hos dem som blokkerer fortauet!

Eller gjør du egentlig det? Av meningsløse reklamestunt i Stavanger kommer Joe & the Juice sitt skilt på fortauet i Hospitalsgata høyt på lista. Hva mener de med dette her? Hvorfor sette ut et skilt som er til irritasjon for forbipasserende?

joe1

Hvis tanken var at over 60 prosent av passasjen skulle blokkeres, så gjorde Joe & the Juice en riktig god innsats her.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.