Ny pingepolitikk

Tilbakeping er disse merkverdige «kommentarene» som tidvis kommer på artiklene. De sier ikke så mye annet enn å gi en tittel og lenke til en annen sak. Det er noe som ligger innbakt i WordPress og kan være kjekt å ha. Når noen lenker til meg kommuniserer bloggene våre.

Egentlig er jeg litt usikker på hva fordelene og ulempene med pinging er. Det har et spampotensiale, men det har jeg heldigvis ikke sett noe til enda. Det kan helt sikkert også være forvirrende for lesere. På den annen side kan leserne se artikler de kan ha interesse av. Tidvis pinges det til andre blogger fra tankefrihet.no, og jeg synes vanligvis det er hyggelig når pingene mine forblir stående der.

Derfor har jeg hatt en liberal holdning til pinging.

ping2

Dette er et ping.

Hittil har jeg bare fått et ping. Det kom fra Vitnet.no. Bjørn Brataas skrev om Kari Jaquesson-saken. Brataas har nokså nære bånd til Tore Tvedt, og hadde et litt annet syn på hele porno-saken enn meg. Det er helt greit. Han brukte bildet jeg sauset sammen som illustrasjon til min egen sak. Derfor hadde Vitnet.no en lenke til tankefrihet.no for å forklare hvor bildet kom fra. Da fikk jeg et ping på siden min. Dette var også helt uproblematisk for meg. Faktisk var jeg overrasket over at de likte bildet.

Nå har han derimot valgt å lage en ny nettside. Vitnet.no videresender folk til Norvesna.no, og de gamle sakene fra Vitnet.no er ikke å finne der. Dermed synes jeg ikke lenger at tilbakepinget på Tankefrihet.no har noen plass her, for pinget kom fra en sak som ikke lengre eksisterer.

Jeg besluttet at tilbakeping fra reelle saker, og ikke spam, skal få stå i kommentarseksjonen. Hvis pingene mister relevans så fjernes de.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.
 • Hei Ove

  Beklager om det ble litt strul. Nettopp omdirigert all trafikken til Vitnet-stoffet til forsiden på min nye nettside Norvesna.no. Det var den greieste måten å gjøre det på. Min Jaquesson/Seltzer/Tvedt-historie er ikke på nettet akkurat nå, men jeg legger den kanskje ut igjen på Norvesna om en stund.

  Tilbakeping har jeg egentlig aldri tenkt så mye på. Men jeg tror det kan ha sin nytte. Selvsagt forutsatt at lenken fremdeles gjelder. :)

  Ønsker deg en god dag/kveld,
  Bjørn

  • Ove

   Var på ingen måte noe problem. Det var bare viktig å fremheve at jeg fjerner ping på grunn av tekniske årsaker og ikke meningssensur.

  • Lol. Ski Lainen

   Where have you gone, coward?

 • Lol. Ski Lainen

  Where has the coward bjørn brataas gone?

  • OveSan

   Feel free to seek out this person on facebook or on his own website. The link is in this article I think.