Amigaen gjenoppstod fra døden etter påsken

Jeg må visst lage denne lille notisen for å korrigere et tidligere innlegg. Hyperion Entertainment har visst ikke gått dukken likevel.

Akkurat hva som har skjedd forklarer de ikke, men de påstår på hjemmesidene sine at de ikke er slått konkurs likevel. De truer også med å levere Amiga OS 4.2 om en stund. For min del endrer ikke dette noen ting. Jeg kan ikke forestille meg at dette har noen fremtid. Det er neppe lenge til neste gang de må lukke dørene.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.