Skjermdump fra NRK sitt nett-tv.

Makt, udugelighet eller tilfeldighet?

For få dager siden skrev jeg et sutrende blogginnlegg om NRK sin app for Playstation. Et av ønskene mine ble oppfylt. Nikkerne dukket opp!

Leser NRK bloggen min og gjør som jeg sier? Eller er det en tilfeldighet? Jeg ber om Nikkerne, så kommer Nikkerne i nettarkivet få dager senere? Eller var det i arkivet før også, men jeg var for udugelig til å finne dette?

Ikke vet jeg, men jeg fikk sett en av episodene i dag. Og det var et gledelig gjensyn. Henrik Scheele ble kappet i to på slutten, og det husker jeg faktisk fra 80-tallet.

Men hvis NRK leser bloggen min og innfrir dette ønsket, hvorfor kan de ikke fikse dette med enter-knappen på fjernkontrollen også?

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.