Det er godt at Kari Jaquesson bruker bilder som ikke fokuserer på kropp og sånt. (Skjermdump fra Jaquessons blogg gjengitt i henhold til Åndsverklovens §23a)

Aldrende trimdronning protesterer mot kroppsfokus

Inspirert av foredrag fra ekstremfeminister, så har Jaquesson sett seg lei på spreke damer i bladet Det Nye Shape Up. Kari Jaquesson ble snurt fordi redaktøren i treningsbladet trekker frem hennes egne forsider, og de viser omtrentlig like mye hud som forsidene hun kritiserer.

– Dessuten er jeg ikke redd for kritiserer [sic] meg selv og trekke nye konklusjoner på bakgrunn av erfaring. Det kalles utvikling og intelligens, skriver Kari Jaquesson på kommentarsiden sin. Dette var da en leser påpekte at Jaquesson selv har skapt en karriere av å sprette rundt i trange drakter.

På 90-tallet husker jeg at grisegutter på BBS‘er hadde digitalisert mange bilder av Jaquesson liggende i diverse stillinger. Alt var hentet fra trimprogrammet hennes på TV 2. Jada, hun hadde jo ikledt seg spandex, men det etterlot ikke så veldig mye til fantasien. Uten TV 2 tviler jeg på at Kari Jaquesson hadde vært spesielt kjent i dag. Denne nyreligiøse vekkelsen hennes ville nok neppe vært en fordel i den spede begynnelsen som sprek trimdame. Men den hjelper henne visst med å sette negativt fokus på mulige konkurrenter i dag.

Hun ser jo bra ut for en 52-åring da.

jacq3

Det er verdt å nevne at bildet på bloggen hennes fungerer som et banner, det er ikke illustrasjonsbildet til blogginnlegget «Treningsblad eller softporno?»

Og har ikke Jaquesson litt vovede forsidebilder på enkelte av sine egne bøker?

–  I dag, med min økte bevissthet ville jeg nok valgt annerledes fordi jeg ville tatt i betraktning summen av bilder der kvinner avbildes med lite klær i enhver sammenheng, svarer hun mot denne kritikken.

Akkurat når den økte bevisstheten skal brukes i hennes egen blogg vites ikke. Og kvinner skal visst fremdeles få lov til å bruke sminke når de trener, for selv om Jaquesson begynner bli aldrende så liker hun å ha litt friske kinn i treningsstudioet.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.