La meg slippe bevege tommelen ned til høyre, når jeg heller vil treffe the sweet spot!

Enter the NRK-app

Mens andre mediebedrifter tar betalt flere ganger for innholdet sitt, så greier faktisk NRK å lage noe som rettferdiggjør lisenspengene. Tar en imot pressestøtte eller lisenspenger, så tilhører arkivmaterialet folket!

Nettilbudet til NRK er veldig bra. Ikke tro at dere kan begynne ta lisens for mobiler og datamaskiner, men jeg liker innholdet deres. Og jeg håper samlingen av godbiter økes. Elsket å se igjen Ta den ring, The Show og Marerittet! På tide å legge ut Nikkerne snart? Henrik Scheele var vel involvert i en nokså grov straffesak på privaten, men programmet er jo av historisk interesse. Og Rolf Presthus bryr seg nok neppe i dag om sjikanen Nikkerne inneholdt.

Jeg vil også se Haglemoen!

Skulle også ønske det ble mulig å laste ned video- og lydfiler av NRK sitt egenproduserte materiale. Folket har jo allerede betalt for det.

Jeg prøvde appen til Playstation 3, og jeg ble mektig imponert over hvor godt det fungerte. Dette var noe annet enn å sitte på en kontorstol med den bærbare dataen. Last det ned gratis på PSN. Med denne appen gidder jeg neppe kaste vekk penger og tid på driten TV2 Sumo.

Det eneste jeg har å utsette, hittil, er at en ikke kan bruke enter-knappen på fjernkontrollen. Ja, jeg kjøpte en fjernkontroll som ekstrautstyr til PS 3. Det går sikkert greit å bruke X-knotten på en vanlig Dual Shock. De fleste finner nok likevel frem fjernkontrollen sin for å se på «TV». Jeg bruker i alle fall fjernkontrollen min mye mer enn den dingsen man spiller med. Ironisk nok er Playstation en konsoll jeg skrur på hver dag, men nesten aldri gamer med.

Vær så snill, la meg slippe bevege tommelen 5 millimeter ned til høyre for å treffe X-knotten. Alle de kule appene lar meg bruke enter-knappen. La oss som brukte 200 kroner på en fjernkontroll få en bedre app! Og skynd dere, ellers lager jeg en facebook-gruppe.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.