One more year!

Leie for et nytt år er betalt. Tankefrihet.no vil bestå til 2016. Hvorfor det, spør du kanskje? Fordi jeg liker å skrive. Og fordi jeg vil lære om å drifting av nettsteder.

Det er de eneste grunnene til at jeg holder på med denne bloggen. Det er kjekt å ha skrive tekster til et publikum, fremfor å la .doc’ene godgjøre seg på en harddisk. Siden jeg ikke har mange faste lesere er det ikke så farlig at bloggen har mindre nye saker hver uke, enn den egentlig burde hatt.

De fleste gjestene mine kommer fra googlesøk, og vanligvis til helt bestemte saker. De bryr seg lite om hva annet som er her inne. Jeg er i alle fall glad hvis de likte det de fant på bloggen min. Og enda gladere hvis de ble forbannet.

Ifølge en gratistjeneste som takserer nettsteder, så har jeg skapt innhold for 519 USD. Med antall timer som har gått i å lage dette er det ikke imponerende. Men dette er bare et hobbyprosjekt. Det er en grunn til at jeg ikke gidder bale med reklame her inne, og det er fordi jeg ikke en gang har tenkt tanken om å gjøre penger på dette. Men det kan jo hende reklame kommer senere ;)

siteprice

Det neste året vil jeg fortsette å skrive om politikk og annet som opptar meg. Tankefrihet.no ble registrert for nærmere 3 år siden, men det var ikke før i 2014 den første saken kom. Det var etter at Tanja Rahm, en tidligere prostituert, skrev den selvterapeutiske teksten sin om sexkjøp. Anekdotene hennes var rimelig uinteressante, men det irriterte meg at dette rælet ikke ble møtt med noen reell kritikk. Det førte til det første blogginnlegget mitt. Jeg betalte jo allerede for å ha dette nettstedet, så hvorfor ikke gjøre bruk av det?

Etter et år håper jeg jo at nettstedet mitt virker mer oppegående og nyansert enn det monomane gnålet fra frøken Rahm. Men det funker jo for henne. Hun blir hentet til fjerne himmelstrøk for å tale foran kvinner som er like skrullete som henne selv. Jeg tror kort og godt jeg må finne ut at jeg også er et offer for et eller annet, slik at jeg også får reisepenger og oppmerksomhet.

Og greier jeg ikke overbevise noen om at jeg var et offer, så får jeg vel heller nedgradere alle feberfantasiene mine til fiksjonsfortellinger. Ja, jeg har faktisk tenkt å publisere noen noveller på bloggen min. Og filmanmeldelser. Og kanskje oppskrifter? Det er det som er fint med å ha en avgjemt krok på internett; det er ingen som har noen forventninger til smøreriene mine.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.