Nå er det slutt på tastatur-navigasjon. (Privat bilde)

Piltastene er historie

Det er ikke lenger mulig å navigere mellom sakene med piltastene. Tidligere kunne en gå til neste og forrige sak ved å bruke tastaturet. Nå må dere klikke med musa.

Jeg synes dette var en irriterende funksjon. Det gjorde det vanskeligere å kommentere sakene. Mens man skrev kommentarer gikk nettleseren plutselig til andre saker.  Jeg fjernet derfor funksjonen i dag. Hvis noen savner funksjonen må dere bare skrike ut, men det er tvilsomt jeg gjeninnfører dette på tankefrihet.no. Jeg håper dette gjør det lettere å skrive kommentarer for alle oss som redigerer en og to ganger før publisering.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.