Sandra steiker pizza. (Skjermdump fra Youtube gjengitt i henhold til Åndsverklovens §23a)

Pizza Babbeo

Jeg har lenge hatt lyst på en Pizza Dragon fra OBH Nordica, men jeg er usikker på hvordan produktet virker. Derfor ville jeg se på youtube om noen kunne vise ovnen i bruk. Da fant jeg en av tidenes dårligste reklame-kampanjer. Researchen deres må ha vist at bare idioter kjøper pizzaovner.

Er litt usikker på om OHB Nordica har betalt for dette, eller om det bare er en avansert spøk fra Sandra Lyng Haugen. Hvis formålet var å skape et harry-image for grandisjern, så har de i alle fall gjort en tapper innsats.

Er jeg rett og slett blitt så gammel at jeg ikke greier å se hvor bra reklamefilmene er? Nedenfor kan dere se et eksempel. Sandra og en komiker (som ikke er morsom) steiker pizzaer. For anledningen har de butikkjøpt pizzabunn og saus fra Peppe’s. Vi ser ingenting av hva som skjer under steikinga. Det eneste videoen viser oss er at pizzaen ser helt forjævlig ut når den er ferdig.

Når en Grandiosa frister mer enn hjemmelagd pizza har de ikke greid å levere god reklame. OBH, ta kontakt med meg. Jeg vil gjerne jobbe for dere. Det er fint med arbeidsplasser som ikke stiller for harde krav.

Det kan godt hende de har prøvd å henvende seg til den største gruppen av pizzaeterne i Norge; studenter og ungkarer. Joda, det er sikkert stor harry-faktor blant disse gruppene, men så jævlig teite har vel ikke folk blitt? Hvem er det som liker denne kampanjen, annet enn de foran og bak kameraet?

Jeg vet like lite om produktet nå som før jeg så dette. Skal det for eksempel rengjøres etter bruk? Jeg tviler vel på at Sandra svinger med vaskebørsten, men henne om det. Har begynt å miste tiltroen til produktet når de fremviser så dårlig dømmekraft. Hvor jævlig vanskelig hadde det vært å filme en pizzaovn som brukes i sterile omgivelser, med tiltalende råvarer og til slutt vise folk resultatet; nystekt pizza? Hvem i helvete ønsker se rølp fra tidligere idol-deltakere når de skal handle kjøkkenartikler?

Noen som har kjøpt grandisjern og vet om det er verdt investeringen, eller er steikeovn med pizzastein like bra?

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.