Dere får beklage den dårlige bildekvaliteten, gadd ikke finne speilrefleks og stativ. (Privat bilde)

En uke senere

Det virker kanskje ubegripelig at dette kan skje i våre dagers Stavanger: I dag har jeg faktisk bevegd meg over tusenårsplassen etter klokka 22, uten å måtte fortelle noen at jeg ikke ønsker få glansen polert. En uke etter politiaksjonen mot prostitusjonsmiljøet var gatene i sentrum tilnærmet tomme for nigerianske prostituerte.

Det er mulig jeg var der for tidlig på kvelden. Da jeg gikk tilbake mot bussterminalen kom det to afrikanske damer gående mot sentrum. Kan ikke si sikkert at de var prostituerte, men tror jeg ville vunnet et veddemål om det. At politiaksjonen har hatt en klar virkning er like fullt tydelig. Jeg er litt nysgjerrig på hvordan tilstanden blir til helga. Politiet har nok neppe greid å ta alle de prostituerte for brudd mot utlendingsloven. Det blir spennende å se om de gjenværende greier ta til seg at ordensproblemene de fører med er et problem. Eller om det kommer til å gå sin vante gang med «hey baby I’ll suck your dick» i bassdur.

stavanger2

Hvis det viser seg at det afrikanske prostitusjonsmiljøet mister fotfeste i Stavanger på grunn av en aktiv håndhevelse av utlendingsloven, så har jeg tre spådommer.

1. Mangelen av gateprostituerte vil føre til en liten økning av voldtekter. Vi skal ikke være blinde for at de gateprostituerte tross alt dekket et behov.

2. Vi vil se en nedgang i lommetyverier.

3. Innen et halvt år vil østeuropeiske prostituerte fra Schengen overta for afrikanerne.

Jeg tror neppe at dette blir en varig løsning på ordensproblemet de prostituerte fører med seg, men jeg tror nok det denne løsningen er LANGT mer effektiv enn den fånyttes sexkjøpsloven. Så spørs det om spådommene mine er nøyaktige, for jeg tok delvis feil når det gjaldt Krim. Russerne er langt mer ivrige enn jeg hadde trodd.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.