Folk blir alltid så overrasket når skjeggete menn ikke er like snille som julenissen. (Bilde: John Fowler)

Forskjell på å barbere seg og hogge av hodet

Ubaydullah Hussain støtter halshugginger og ønsker Norge skal bli Sharia-stat. Kommer det egentlig som noen overraskelse på noen? Den eneste forskjellen fra i fjor er at vi kan se resultatene av idealsamfunnet hans på nettvideoer.

Inntil videre har jeg hatt en klar policy på dette nettstedet: Styr unna enkelte religioner. Det ville vært litt trist å bli halshugd for en litt lite gjennomtenkt kommentar. Intervjuet med Ubaydullah Hussain har ikke akkurat endret synet mitt på den saken.

Men en ting skal han ha, han er veldig ærlig. En skulle ikke tro at en mann oppvokst i Norge offentlig ville utdype sin støtte til halshugginger, og det gjør han foran kamera inni et av Norges største mediehus. IS produserer snuff-videoer av en kvalitet jeg aldri trodde var mulig. Faces of Death blir en tegnefilm i forhold til hva disse gutta får til. Det som blir vist på fjernsynet av små klipp er bare toppen av isfjellet. Disse videoene brukes av IS selv til propagandaformål, og paradoksalt nok av Syriske myndigheter for det samme formålet. Jeg har sett timevis med tortur, innvoller, hjernemasse og blodsprut i HD-kvalitet.

Bildene ser ut til å fenge en vesentlig del av innvandrerbefolkningen vår, ikke bare Ubaydullah Hussain. Det er egentlig skremmende. Men det positive jeg henter fra dette er at nå vet vi i alle fall om det. La dem få snakke ut. De er her likevel, så la oss høre hva de har å si. Dette er en del av det flerkulturelle Norge, og de snakker flytende norsk. Dette er ungdommer som den norske stat utdannet. De har vokst opp i og rundt Oslo. La det synke inn.

Hva er vitsen med å prøve stenge facebook-grupper? Menneskene har de samme meningene uansett. Profetens Ummah kommer nok til å gi oss alle langt mer underholdning enn Boot Boys greide gjennom sine aktive år.

Og norske sosialistiske ungdommer kommer ikke til å gjøre noe for å markere motstand, for selv om ekstremistene støtter halshugginger, kvinnediskriminering, religiøs diskriminering, drap av homofile, drap av transpersoner og drap av jøder, så er de i alle fall ikke rasister. Dessuten kan de nok alle enes om at ytringsfriheten er for alt for omfattende i Norge. Dessuten er de redde dem, og kanskje med god grunn.

Akkurat nå synes jeg Profetens Ummah er underholdende, men det kan fort endre seg. Jeg hadde aldri forutsett at ekstremfeminister skulle greie innføre tullete lovgivning her til lands. Greier de det kan vel saktens andre ekstremister gjøre det samme?

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.