Vista Analyse skal ha en million kroner for bestillingsverket sitt. Jeg ryddet opp i dokumentet deres gratis. (Bilde: Justis- og beredskapsdepartementet)

Idiotene hos Vista Analyse

Jeg har sett nærmere på dokumentet de har levert fra seg, og det inneholder en mengde skjulte elementer. Det er ikke noe farlig, det er bare dumt.

Jeg analyserte dokumentet i Adobe Acrobat for å se hvorfor teksten fikk en så forjævlig tekstflyt når en skal kopiere til tekstbehandler. Noe av det verste jeg noensinne har sett. Det viser deg at de har lagt inn en mengde skjult tekst som skaper problemer. Hvorfor de føler de trenger noe av dette i dokumentet aner jeg ikke, for det er bare prikker som skaper kluss.

Neimen Haakon Vennemo, sover du på jobben?

Alt det røde er skjult tekst.

Jeg fjernet alle de skjulte elementene, og da ble dokumentet litt mindre irriterende å arbeide med. Men definitivt ikke 100% uten problemer. Vista Analyse må ha hentet inn konsulenter for å lære hvordan de kan lage minst mulig tilgjengelige dokumenter.

Ønsker noen den rensede rapporten kan dere ta kontakt med meg for å få link til å laste den ned. E-post er: tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.