Brannen spiste av fjellet hele natten. (Privat bilde)

Brann på Edlandsfjellet

I dag har jeg ikke noen gode saker å by på, men jeg tok et par bilder i natt. Tenkte jeg kunne dele de her med dere. Fikk ikke sove når jeg tenkte på det gode fotomotivet som ulmet i åsen.

Her er brannen sett fra Fiskebekk på Ålgård. Klokken 3 raste brannen for fullt.

Alle bilder ble tatt med relativt lang lukkertid. Som den idioten jeg er så glemte jeg stille inn ISO på kameraet, derfor har det nok gitt meg høye ISO verdier. Og dermed mye digital støy. Skal se om jeg får renset opp i et par bilder senere. Akkurat nå presenterer jeg bare et par av bildene som ubehandlede.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.