Erna vil fremdeles vite hva du gjør på fritiden. (Bilde: Carl Fredrik Tjeransen)

Angående DLD

Jeg hadde ikke tid til å skrive en inngående analyse av EU-domstolens avgjørelse i forhold til EU sitt eget direktiv om datalagring. Og temaet fortjener virkelig en grunding gjennomgang. Det er stort at DLD forsvinner inn i kottet.

Dette innlegget er bare for å fastslå jeg har registrert det (for lenge siden), og jeg er veldig glad (fremdeles). Anse det som en dronende vuvuzela på internett, for jeg kan ikke komme med noe annet enn applaus akkurat nå. DLD legges til side. Dette er veldig positivt! Selv om Solberg selvsagt ønsker prøve gjeninnføre det i en annen form. Same shit new wrapping. Så får vi se om vi får servert Erna Solbergs diare som popsickle etter jul. Inntil videre kan vi i alle fall glede oss over at Erna Solbergs stinkende avføring må legges på is.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.