Thon hater stavangerske fotgjengere

Hvis Thon Hotel Maritim greier holde fortauet i Bergelandsgaten stengt frem til sensommeren, så har de blokkert ferdselen i et helt år. Litt av en prestasjon.

I begynnelsen så det ut til at de faktisk gjorde reelt arbeid på fasaden ved Bergelandsgaten 30. Det kunne da virke hensiktsmessig å stenge av fortauet, av hensyn til fotgjengernes sikkerhet. Selvsagt skal alle ha lov til å vedlikeholde bygget sitt, men det får da være grenser. Det ser ikke ut til at det har blitt gjort noe arbeid på den siden av bygget det siste halvåret. Nå for tiden fungerer fortauet som parkeringsplass for hotellets innleide håndverkere, også står visst en container der.

Det er sikkert flott å kunne sette fra seg bilen gratis og nær ved arbeidsplassen, men jeg tviler på at menigmann hadde fått lov til å ta i bruk fortauet sitt som en permanent parkeringsplass. 20-30 meter av fortauet midt i sentrum er et areal som bør kunne brukes av byens borgere.

Nå kunne jeg vel ringe kommunen og mase på dem, men jeg gidder ikke. Som blogger har jeg heller ikke plikt til å skaffe noe svar fra Thon-hotellene på hvorfor de gjør dette. Det er mitt privilegium å sutre uten å handle. Når Aftenbladet ligger et steinkast unna og ikke en gang gidder lage en notis om dette, så er det vel likevel en tapt sak?

thonfortau2

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.