Da jeg skulle bryte sexkjøpsloven

Lovverk tuftet på meningsløst svada fortjener ingen respekt. Sexkjøpsloven er jo forankret i moralisme og ekstrem ideologi. Også har den bare tøyse-vitenskap som ballast. Det er egentlig en borgerplikt å bryte sexkjøpsloven, for alle landets innbyggere.

Jeg skjønner ikke helt tabuene knyttet til prostitusjon. Dette til tross så har aldri nigerianerne nedi sentrum fristet meg noe særlig. For min del kommer de under samme kategori som tiggere, telefonselgere, måker og innsamlerne for leger uten grenser. De er bare irriterende og til sjenanse. Vil ikke ha noe med dem å gjøre, og jeg vil i hvert fall ikke bidra til at de synes det er lønnsomt å plage folk.

Derfor satte jeg meg ned og så gjennom annonsene av eskorter på nettet. Det var ei fra Bergen som skulle være i Stavanger akkurat denne dagen. Hun så ganske stram og sneisen ut. Derfor bestemte jeg meg for å kontakte denne frekke frøkna. Nå skulle jeg endelig bryte sexkjøpsloven!

I annonsen sin hadde hun skrevet at hun ville ha bilde av kundene på SMS.

sms2

Men dette er jo en umulighet, for sender man bilder blir det jo MMS. Så da kunne jeg jo imponere henne litt med min enorme tekniske innsikt, samtidig som jeg sendte henne et bilde av meg selv. Siden hun bare skulle være i byen en dag tenkte jeg det var best å sende meldingen med en gang, selv om det var litt sent. Opprette kontakt tidlig så hun får tid til å nyte bildet litt. Jeg satt ut til morgentimene og ventet på svar. Her må de brutale menneskehandlerne på den andre siden ha sviktet totalt;Hun svarte meg jo aldri! Jeg sendte jo bare bilde av hodet mitt, var det snurrebassen hun helst skulle se først? Jeg er veldig forvirret nå. Dette utspant seg vel rundt midten av desember i fjor. Tror kanskje jeg må satse på noen andre hvis jeg ikke hører noe snart.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.