Ekle små basselusker vanskeliggjorde blogg-initiativet mitt. (Bilde: Wikimedia Commons)

Tilbake igjen!

Jeg ble dessverre syk. Derfor gikk vinden ut av seilene i bloggen min.

Jeg ser jo på Statcounter at folk virkelig har savnet bloggen min. Det siste jeg vil er å skuffe de to leserne mine. Håper at jeg skal klare minst ett innlegg i uken fra nå av. For å gjøre bloggen min litt mer visuelt tiltalende, så legger jeg bare inn en ekstra linje her. Det jeg opprinnelig skrev var visst litt for kort.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.