Vær så snill: Smil mer og snakk mindre. (Bilde: Lars Røed Hansen)

Stang ut

Fabian Stang (H?) bommer så grovt i en mengde saker at en kan begynne å lure på om mannen er en muldvarp. Tidligere har han gått til angrep på den alminnelige ytringsfriheten, nå angriper han den personlige friheten.

– Om vi opphever forbudet nå kan det oppfattes som et signal om at det er greit å kjøpe sex. Det tror jeg ikke det er noen som ønsker, sier Fabian Stang til Klassekampen. Stang, det er helt greit om noen vil kjøpe sex. Akkurat som om det er greit at enkelte menn liker andre menn, slik som sønnen din. Voksne mennesker må få bestemme selv hva de ønsker gjøre med snurrebassene og skattehullene sine. Det viktige er at tvang ikke er involvert.

Nå driver enkelte i Høyre og skal distansere seg fra valgløftet om å fjerne en av de mest idiotiske lovene innført i kongeriket Norge den seneste tiden. Svikerpartiet Høyre som snikinnførte DLD gidder ikke en gang holde seg til eget program. Har EU bedt dem om å ikke fjerne forbudet? Hva er dealen her?

La meg fortelle deg hva som var et dårlig signal, min godeste Hr. Stang. Det var et dårlig signal å unisont brøle at sexsalg er lov for selgeren, men ikke kjøperen. Før i tiden så var det mulig å bevege seg i Stavanger sentrum etter kveldstid UTEN å måtte forklare minst en afrikanerinne at man ikke ønsker få glansen polert. Horestrøket har bevegd seg fra der de spesielt interesserte møttes til å omfavne hele byen. De patruljerer gatene, og de er ikke sjenerte.

Jeg nekter å tro at ståa er noe bedre i andre norske byer. Og når politiet gjør sitt for å ødelegge for innemarkedet, så gir det flere kunder til damene på gata. Det er enkel matematikk. Fjern forbudet mot sexkjøp, og la for Guds skyld ikke politiet definere hva som er hallikvirksomhet. Det får være grenser for å skape seg selv en bedagelig arbeidsdag. Er dere lei av gateprostitusjonen så kunne det jo tenkes at det hjalp hvis borgere uten arbeidstillatelse heller ikke hadde lov til å selge seksuelle tjenester? Dagen lovverk hjelper i alle fall ikke.

Jeg kan ikke se hvordan det er annet enn en hån mot mennesker med reelle saker som henlagt av politiet, hvis de skal bruke mannskaper for å se til at kåtinger ikke får seg et betal-nyp. For all del. Jeg vet at Fabian Stang bare er ordfører i Oslo og egentlig ikke styrer med slikt. Jeg håper han holder seg til det han er flink til, nemlig å smile pent og spise is i spikersuppa.

Hei! Dette er min personlige blogg. Hvis du ønsker å komme med innspill må du gjerne skrive en kommentar. Ønsker du komme i kontakt med meg, så send gjerne en mail til tankefrihet(a)gmx.com. Bytt da ut (a) med alfakrøll. Hvis henvendelsen din er av allmenn interesse kan innholdet bli brukt på bloggen.